Nieuws 2012


Kerstmuziek in verpleeghuis de Heggerank
 Enkele muzikanten van onze vereniging brachten op de eerste kerstdag een bezoekje aan het verpleeghuis de Heggerank in Musselkanaal. Op alle afdelingen werden enkele kerstliederen ten gehore gebracht. Gezien de, soms emotionele, reacties blijkt dit zeer te worden gewaardeerd. 


 


Kijk voor meer afbeeldingen in ons Fotoalbum.

Kerstliederen tijdens de nacht
Al jaren brengen enkele leden van Amicitia Christelijke kerstliederen ten gehoren tijdens de kerstnacht in Musselkanaal. Zo ook dit jaar. De muzikanten begonnen om twaalf uur 's nachts in het Ceresdorp. Daarna werd er o.a. nog gespeeld in de nabijheid van de verzorgingstehuizen De A-horst, De Beukenhof en de Heggerank. Na afloop stond er bij de familie Munneke heerlijke warme soep, broodjes en drinken klaar.

 


  Kijk voor meer afbeeldingen in ons Fotoalbum

Voorafgaande aan dit nachtelijke optreden heeft Amicitia nog haar medewerking verleend aan de kerstnachtdienst in De Ontmoeting in Musselkanaal.

Kerstviering CBS De Lindenborgh
Amicitia heeft de kinderen van CBS De Lindenborgh uit Musselkanaal tijdens de kerstviering muzikaal begeleid. Op het schoolplein voor de school kwamen vele ouders, opa en oma's en familie bij elkaar om samen met de kinderen kerst liedjes te zingen. Onder de muzikale begeleiding van Amicitia werden Midden in de winternacht; Er is een kindeke geboren op aard en Stille nacht gezongen. Na afloop speelden de muzikanten nog enkele kerstliederen waarna er voor een ieder heerlijke warme koffie en thee klaar stond. 
Kijk voor meer foto's in ons Fotoalbum.

Volkskerstzangdienst Musselkanaal
Door de IEC 'Hart voor mensen' werd er in de Rooms Katholieke Antoniuskerk in Musselkanaal op 16 december een Volkskerstzangdienst georganiseerd. Na jaren werd sporthal 'De Veenhorst' verruild voor de voornoemde kerk. Ook Amicitia mocht dit jaar samen met het koor Cantus Iuventus uit Musselkanaal haar medewerking verlenen. Na afloop van de dienst was iedereen uitgenodigd voor de koffie in het naastgelegen parochiehuis waar veel gebruik van gemaakt werd. Gezien de reacties kan het IEC Hart voor mensen, het koor en wij terugkijken op een geslaagde avond. 

NK Marjorette Teams
Op zaterdag 15 december heeft ons majorette team, bestaande uit Yvonne, Yvette, Marjolein, Laura en Jonique, deelgenomen aan het NK Majorette voor teams in Almere. Het team wist de tweede plek te bemachtigen en ging derhalve met de beker en de zilveren medailles weer naar Musselkanaal. Gezien de concurrentie is het een hele prestatie om tweede van Nederland te worden en daar zijn wij als vereniging natuurlijk super trots op. Meiden van harte proficiat.


Majorettes Amicitia vijfde op NK
Op zaterdag 8 december reisden enkele majorettes van onze vereniging af naar Den Haag om daar te schitteren tijdens het NK Majorette in sporthal Leidschenveen. Middels de behaalde punten tijdens de diverse wedstrijden in het afgelopen seizoen wist het ensemble zich te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap. Het ensemble bestaande uit Laura Mulders, Yvonne Schoemaker en Marjolein Smit behaalde een vijfde plaats op het NK. Hier zijn wij als vereniging natuurlijk erg trots op en willen de dames daarom ook van harte feliciteren.

Zondag 9 december mocht Marjolein nog uitkomen tijdens voorrondes NK Twirl eveneens in Den Haag. De eerste zes van de voorrondes plaatsten zich voor het NK twirl in januari aanstaande. Ondanks een goed en nette show heeft Marjolein zich niet weten te plaatsen.  

Malletband Amicitia aanwezig bij kerstmarkt RK Kerk
De malletband van Amicitia was dit jaar aanwezig op de kerstmarkt bij de Rooms Katholieke kerk in Musselkanaal. Tijdens de kerstmarkt op 9 december brachten de leden van de malletband diverse kerstliederen ten gehore. Ondanks de regen en kou kunnen we terug kijken op een geslaagd optreden. 

Foto: Hans de Jong

Nieuwe pompons majorettes zijn binnen!
 Ze lieten even op zich wachten aangezien ze uit Amerika moesten komen maar vandaag was het dan eindelijk zover. De nieuwe pompons waren binnen en konden gebruikt worden. De majorettes waren enthousiast over het nieuwe materiaal en hebben de pompons direct maar ingewijd zoals op de onderstaande foto's is te zien.

Pieten brengen bezoek aan minirettes
Tijdens de training van 28 november liep het allemaal iets anders dan normaal. Er werd namelijk plotseling onder de training op de deur gebonkt. De minirettes keken verschrikt om en zagen dat er twee Pieten de sportzaal kwamen binnengestormd. U raad het al! Dikke pret en van de training kwam niet veel meer terecht. 


 De pieten hadden voor iedereen nog een kleinigheidje meegenomen. Sinterklaas bedankt.........
Kijk voor een foto impressie in ons Fotoalbum.

Amicitia nu ook op Facebook
Naast Twitter is Amicitia nu ook te vinden op Facebook. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen onze vereniging en volg ons. Klik hier en neem een kijkje op de nieuwe facebook pagina of klik op de homepage op 

Sinterklaas in Musselkanaal
Op zaterdag 24 november is de Sint met zijn pietermannen ook weer in Musselkanaal aangekomen. Onder de muzikale begeleiding van Amicitia werd de Sint onthaald. Op het Willem Diemerplein werd de Sint toegesproken door de burgemeester van de gemeente Stadskanaal. Aansluitend heeft de Sint onder begeleiding van Amicitia nog een rondgang door het centrum gemaakt. 


 
 


Foto's: Hans de Jong
Meer foto's kunt u vinden in ons Fotoalbum

Banketactie Amcitia
Vrijdag 23 november zijn onze leden in Musselkanaal weer langs deuren gegaan om de overheerlijke banketstaven, pepernoten en speculaas aan de man te brengen. Het bleek dit jaar een groot succes aangezien alle leden om 20:30 uur weer binnen waren en alles uitverkocht bleek te zijn. Aansluitend stond er voor iedereen heerlijk warme chocolademelk en koffie klaar. 

In de voorverkoop hebben onze jeugdleden op intekenlijsten verkocht. Voor het best verkopende jeugdlid lag er een mp-4speler klaar. Rosan Strockmeijer was de gelukkige en heeft de mp-4 speler inmiddels van de Pieten overhandigd gekregen!


Amicitia wil alle leden die hebben meegeholpen aan deze actie hartelijk bedanken voor hun inzet en natuurlijk de afnemers voor hun steun aan onze vereniging. 

 Jubileumconcert groot succes
Op zaterdag 17 november werd het jubileumjaar van Amicitia afgesloten met een jubileumconcert in de PKN Kerk te Musselkanaal. De malletband en het orkest brachten o.a. in samenwerking met het Chr. mannenkoor Stadskanaal diverse liederen/werken ten gehore. Tijdens het concert werden eveneens de nieuw aangeschafte kleding, accessoires en instrumenten gepresenteerd. Gezien de grote belangstelling en de reacties kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd concert. 


 


Foto's: Hans de Jong
Kijk voor een foto impressie in ons Fotoalbum of klik op de foto's.
Onder andere werden de volgende werken ten gehore gebracht:
Gonna fly now (orkest)
Imperial Crown (orkest)
Nightfall in camp (Chr. Mannenkoor Stadskanaal)

Streetband Amicitia aanwezig op ledenavond Rabobank
Afgelopen maandagavond, 12 november j.l., werd in het Pagecentrum te Stadskanaal de ledenavond van de Rabobank georganiseerd. Als gastspreker werd ruimtevaarder André Kuipers ingevlogen. Onze streetband mocht voor aanvang van dit spektakel de bezoekers muzikaal verwelkomen. Gezien de grote opkomst(ongeveer 2000 bezoekers) was deze avond een groot succes.  Amicitia nu ook te volgen op Twitter
Ook Amicitia gaat met de tijd mee en is vanaf nu te volgen op Twitter. Klik hier of op de homepage op: 
en je komt op onze account. Blijf dus of de hoogte en volg ons!

Amicitia presenteert zich op verenigingsavond Rabobank
Op dinsdagavond, 30 oktober, mocht onze vereniging zich presenteren op de verenigingsavond van de Rabobank in het Boschhuis te Ter Apel. Onze streetband verwelkomde de ongeveer 350 gasten bij de ingang met vrolijke muziek waarna een rondje door de zaal werd gemaakt. Aansluitend heeft onze voorzitter een presentatie verzorgd en de Rabobank bedankt voor de sponsoring van het afgelopen jaar.  Gezien de positieve geluiden uit de zaal kunnen we terugkijken op een geslaagd optreden.


 


Meer afbeeldingen vindt u in ons fotoalbum.

Majorette wedstrijd Coevorden
Zaterdag 13 oktober hebben enkele majorettes van Amicitia deelgenomen aan de majorette wedstrijd in Coevorden. Het ensemble behaalde 70,10 punten hetgeen goed was voor een tweede plaats. Het duo Marjolein en Yvonne behaalden 69,60 punten ook goed voor een tweede plaats.Kijk voor de volledige uitslag op de site van de NBTA. 


 Amicitia ook dit jaar weer aanwezig tijdens winkelweek MSK
Amicitia was ook dit jaar weer van de partij tijdens de winkelweek in Musselkanaal. Op beide vrijdagavonden was onze streetband op de muziekfiets in het centrum aanwezig om de braderie muzikaal op te vrolijken. 

De majorettes begeleidden op zaterdagavond 6 oktober de klapsterschutters naar cafe/restaurant 'de Gelegenheid' alwaar het schuttersfeest heeft plaats gevonden 

Foto: Hendrik Busseman

Voorafgaande aan het vuurwerk heeft Amicitia op 13 oktober de belangstellenden muzikaal begeleid naar het spoordok in Musselkanaal alwaar het spektakel losbarstte. Ook dit jaar hebben we dus niet stil gezeten tijdens de winkelweek in Musselkanaal! 
Voor meer foto's kijk op 112kanaalstreek.nl 

Majorette wedstrijd Musselkanaal
Ook dit jaar waren de mini- en majorettes van Amicitia op 22 september present tijdens de majorette-/twirlwedstrijd in sporthal de Veenhorst in Musselkanaal. Het bleek een succesvolle dag voor onze majorettes. Danique Louwdijk, Sophie Brinks, de duo's Laura Mulders/Marjolein Smit en Lisette Hemmen/Anouk Hofkamp, de ensemble's bestaande uit Lisette Hemmen/Anouk Hofkamp/Lisette Koudenburg/Lisa de Vries en Laura Mulders/Yvonne Schoemaker/Marjolein Smit en het A-Team wisten een medaille mee naar huis nemen. Kijk voor de volledige uitslag op de site van de NBTA.

Jubileumweekend groot succes
Tijdens het weekend van 7 - 9 september heeft de jubileumcommissie van Amicitia een compleet verzorgd weekend georganiseerd op camping de 'Bronzen Eik' in Sellingen. Mede gezien het prachtige weer en de hoge temperaturen bleek dit een groot succes. Op vrijdagavond kwamen de kamperende Amicitianen aan en na een boswandeling gevolgd door een korte nachtrust was het op de zaterdag feest. 's Ochtends werd er heerlijk gevolleybald en 's middags werd er samen met de jeugdleden gestreden tijdens de zeskamp. Uiteindelijk kon er nog een rondje worden 'gereden' op een rodeobull. Bij de jeugd bleek Vera Brinks dit het langst te kunnen volhouden. Na de zeskamp kon men aanschuiven bij de bbq en ver na middernacht werd het licht pas uit gedaan. Op zondag werd er spontaan weer gevolleybald waarna gezamenlijk heerlijke soep en brood werd gegeten. 

 


 

Kijk voor meer leuke foto's in ons fotoalbum !

En zo kwam aan dit prachtige weekend een einde....... 

Amicitia presenteert zich tijdens slotfestival muziekschool.
Amicitia was op 11 juli j.l. ook present op het slotfestival 'the five fabulous stages' van de muziekschool zuid Groningen in het theater Geert Teis te Stadskanaal. Middels een fraai ingerichte stand hebben bestuursleden van Amicitia de vereniging bij de vele muzikanten en geïnteresseerden kenbaar gemaakt. Diverse instrumenten werden getoond en een promotiefilm gaf een beeld van alle afdelingen binnen onze vereniging weer. We hopen natuurlijk naar aanleiding van deze promotie in de toekomst nieuwe leden te mogen begroeten. Wilt u lid worden klik dan hier voor meer informatie.


 
Jubilerend Amicitia bedankt Musselkanaalster bevolking.
Tijdens een zonovergoten en druk bezocht zomerconcert op het spoordok heeft muziekvereniging Amicitia de inwoners van Musselkanaal muzikaal bedankt voor hun bijdrage aan de diverse acties welke het afgelopen jaar werden gehouden ten behoeve van het 60-jarig bestaan van de vereniging. Alle afdelingen droegen hun steentje bij en gezien het prachtige weer en de grote belangstelling kunnen we terug kijken op een geslaagde avond. 

 

Klik op de foto´s voor meer afbeeldingen.
Klik hier voor meer afbeeldingen op MSK info(u wordt doorgelinkt)

Amicitia succesvol tijdens majorette/twirl wedstrijd
Tijdens de majorette/twirl wedstrijd in Beilen op zaterdag 30 juni j.l. was Amicitia zeer succesvol. In totaal mochten de leden van Amicitia van de 10 optredens bij maar liefst 9 een medaille in ontvangst nemen. Het grootste succes was de promotie van het Smallteam van de basis naar de midden klasse en de promotie van de solo van Marjolein Smit van de beginner naar intermediate klasse. Eerst leek het erop dat de promotie niet geldig was voor de deelname aan de NBTA wedstrijden waardoor de teleurstelling onder de dames enorm groot was. Gelukkig kwam in de loop van zondag het verlossende bericht dat de promotie wel degelijk een feit was. Als vereniging zijn wij hier natuurlijk erg trots op. Dames van harte proficiat!
Smallteam 
Vlnr staand: Jonique Eshuis, Yvonne Schoemaker en Marjolein Smit 
zittend: Yvette Venema en Laura Mulders

Zie ook het artikel in de kanaalstreek.

Amicitia verleent medewerking Disability Games
De Europese Kampioenschappen voor gehandicapte atleten, de Disability Games, werden dit jaar gehouden in Stadskanaal. Tussen 23 en 28 juni kwamen vanuit heel Europa 500 atleten naar Stadskanaal voor deze laatste voorbereiding voor de Paralympics in London later dit jaar. De opening welke plaats vond op het Raadhuisplein voor het gemeentehuis, gevolgd door een mars naar de atletiekbaan werd muzikaal opgevrolijkt door Amicitia. Op de atletiekbaan werd door Amicitia als slot het Wilhelmus ten gehore gebracht.

Klik op de foto's voor meer afbeeldingen.

Streetparade Musselkanaal groot succes.
Afgelopen zaterdag, 16 juni 2012, werd in Musselkanaal voor de zesde keer de streetparade/taptoe georganiseerd door de stichting SKV. Ook Amicitia was weer van de partij. Even leek de regen roet in het eten te gooien maar uiteindelijk was het een droge en mooie dag. Het publiek was rijkelijk aanwezig en gezien de reacties kunnen we terugkijken op een geslaagd optreden.


 Klik op de foto's voor meer afbeeldingen.

Avondvierdaagse Stadskanaal druk bezocht.
Vrijdag 15 juni was onze vereniging te beluisteren en te bewonderen tijdens de avondvierdaagse in Stadskanaal. Duizenden toeschouwers haalden de wandelaars binnen. Amicitia mocht daarbij mede voor de muzikale omlijsting zorgen. 


 


Klik op de foto's voor meer afbeeldingen.

Begeleiding avondvierdaagsen in volle gang
Momenteel zijn de leden van Amicitia druk met de begeleiding van de avondvierdaagsen bij ons in de regio. Zo hebben we vorige week donderdagavond de wandelaars van de avondvierdaagse in Ter Apel muzikaal mogen binnenhalen. Op vrijdag stond onze vereniging in het Borger alwaar ongeveer 600 mensen onder begeleiding van onze muziek werden binnengehaald.  


 


Klik op de foto's voor meer afbeeldingen.
Zaterdag neemt Amicitia deel aan de Streetparade. Gezien het programma belooft het een waar spektakel te worden. Komt dus allen naar het Willem Diemerplein in Musselkanaal alwaar om 14:00 uur de shows van de diverse korpsen beginnen! 

Marian Wever behaalt C diploma.
Op dinsdag 12 juni 2012 moest het er dan van komen. Na maanden van studie moest Marian Wever haar muzikale vaardigheden ten gehore brengen tijdens het muziek examen in de muziekschool in Stadskanaal. Ondanks de zenuwen wist Marian het fel begeerde C diploma binnen te halen. Als vereniging zijn we daar natuurlijk heel erg trots op. Marian van harte proficiat!Amicitia presenteert zich op verenigingsmarkt
Op zaterdag 17 mei was Amicitia ook weer van de partij tijdens de verenigingsmarkt in sporthal 'De Veenhorst' te Musselkanaal. Amicitia presenteerde zich, net als de overige verenigingen, aan het publiek waardoor men kon 'snuffelen' aan de diverse sporten en activiteiten. Bij de stand van Amicitia kon de jeugd zich uitleven op een blaasinstrument. De bedoeling was om een zo lang mogelijke noot te blazen. Winnaar van deze wedstrijd was Paula Luikens uit Musselkanaal. Zij blies een noot van maar liefst 24 seconden en ging daardoor met een grote zak snoep naar huis. 


Amicitia druk met voorbereiding streetparade
Ook dit jaar zal Amicitia weer te zien zijn tijdens de streetparade op 16 juni in het centrum van Musselkanaal. De voorbereidingen zijn in volle gang. Op de voetbalvelden van Seta wordt door de leden druk geoefend om de show weer netjes en ordelijk te laten verlopen. 


 


Foto's:Hans de Jong
Kom dus op 16 juni naar het Willem Diemerplein in Musselkanaal en bewonder onze nieuw show!
Kijk voor meer foto's in ons Fotoalbum.

Amicitia verleent medewerking aan 4 mei herdenking
Traditiegetrouw was Amicitia ook dit jaar weer aanwezig bij de jaarlijks dodenherdenking op 4 mei. Onder begeleiding van leden van onze drumband liepen de aanwezigen vanaf de Heggerank naar het monument bij de Ijzeren klap. Aldaar speelde ons korps koraalmuziek. Na de twee minuten stilte en het taptoe signaal werd het Wilhelmus ten gehore gebracht.


 
Amicitia speelt tijdens zonovergoten Koninginnedag
Op 30 april was onze gehele vereniging tijdens de Koninginnedag festiviteiten te zien en te horen in het centrum van Musselkanaal. Tot twee maal toe werd er een mars door het centrum van Musselkanaal verzorgd. Gezien de reacties en het mooie weer kunnen we terugkijken op een geslaagd optreden.


 


Foto's: Hans de Jong

Kijk voor meer foto's in ons Fotoalbum

Medailleregen bij Amicitia
Zaterdag 14 april hebben de majorettes van Amicitia meegedaan aan het majorette en twirl concours in Ter Apel. Voor de dames uit Musselkanaal was het de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Er werden in Ter Apel 137 deelnemers beoordeeld. De eerste wedstrijd is een groot succes gebleken. Er werden op zeven onderdelen medailles behaald voor Amicitia.


 

Bij de majorette onderdelen waren er medailles voor:
Het jeugd ensemble bestaande uit Lisette Koudenburg, Lisette Hemmen en Lisa de Vries (65.6 punten). 
Het senior ensemble bestaande uit Marjolein Smit, Yvonne Schoemaker en Laura Mulder (72.2 punten). 
Het senior team ontving een beker (68.9 punten).
Het jeugd duo Margriet Okken en Sophie Brinks (65.6 punten).
Het senior duo Marjolein Smit en Yvonne Schoemaker (72,4 punten)

Bij de twirl onderdelen waren er medailles voor:
Marjolein Smit, solo twirl 1 baton (68.3 punten)
Sophie brinks, rythmic twirl, juvenile beginner (66,4 punten)

Amicita kan terugblikken op een uitstekende eerste wedstrijd.

Serenade Anke Roelfs
Op zaterdag 31 maart bracht onze drumband een serenade aan Anke Roelfs. Op de A-kade bij de woning van Anke werden diverse muzikale nummers ten gehore gebracht. Anke is de moeder van Vincent die ook bij de drumband speelt. Namens de vereniging feliciteren wij Anke van harte!


 
Amicitia door de jaren heen
Op 17 maart hield Amicitia haar 60 jarige jubileumuitvoering in sporthal de Veenhorst in Musselkanaal met als thema 'Amicitia door de jaren heen'. Een geweldig evenement alwaar ongeveer 350 toeschouwers mochten genieten van de muziek en show. De bezoekers werden allereerst mee terug genomen in de tijd van de oprichting van onze vereniging, 1952. Daarna werd er muzikaal 'geroken' aan alle zes decennia. Gezien de positieve reacties mogen we terug zien op een zeer geslaagde voorstelling. Binnenkort kunt u in ons fotoalbum alle foto's m.b.t.  deze jubileumuitvoering bekijken.


 Foto:Hans de Jong

Ook dit jaar waren er weer jubilarissen. Zo mochten Kelly Wilken en Laura Mulders een zilveren insigne ontvangen voor hun 10 jaar trouwe staat van dienst als majorette bij onze vereniging. Ko Munneke en Wubbo Wind waren dit jaar 25 jaar muzikant en ontvingen ook een zilveren insigne. Tevens waren Alien Korvemaker en Jan Hendrik Volders 25 jaar lid van onze vereniging en ontvingen daarvoor een oorkonde. Beiden spelen ook nog bij zustervereniging Dindua en zijn derhalve al langer muzikant. Albert Hoven, dirigent dan onze drumband, bleek 25 jaar werkzaam te zijn als dirigent en ontving eveneens een oorkonde. 

Enkele gespeelde werken:
(u wordt doorgelinkt)
 

Schenking trompet
Naar aanleiding van de jubileum collecte mocht Amicitia een schenking ontvangen van mevrouw Rogaar uit Musselkanaal. Mevrouw Rogaar, die zelf trompet had gespeeld maar inmiddels was gestopt, schonk haar 1,5 jaar oude trompet aan onze vereniging . Met enthousiasme werd de trompet met koffer en toebehoren in ontvangst genomen. Namens de vereniging willen we mevrouw Rogaar hartelijk danken voor haar bijdrage aan onze vereniging.


Amicitia Jubileum Collecte
Amicitia bestaat dit jaar 60 jaar en dat willen we met u vieren en delen! In dit jubileumjaar willen we graag investeren in nieuwe instrumenten en kleding. De laatste jaren heeft de vereniging hier al heel wat voor gespaard en verschillende fondsen en bedrijven om sponsoring gevraagd.

Alle beetjes helpen!
Wij willen ook u vragen om ons  éénmalig te ondersteunen met een gift. Onze leden komen in de week van 20 - 25 februari bij de bewoners in Musselkanaal aan de deur. Mocht u niet thuis zijn of woont in niet in Musselkanaal en wilt u Amcitia toch ondersteunen dan kunt u uw gift ook overmaken op bankrekeningnr. 34.35.58.343 o.v.v. "collecte Amicitia". Wij danken u hartelijk voor uw bijdrage en wensen u een fijn en muzikaal 2012!

Carnaval in 't noorden....
Dit jaar was de streetband van Amicitia uitgenodigd door carnavalsvereniging 'De kloosterwiekers' uit Ter Apel om de carnavalsoptocht op zaterdag 18 februari muzikaal op te vrolijken. Vele duizenden bezoekers bezochten dit evenement. Onze muzikanten hadden het ondanks de kou reuze naar hun zin.


 


 
Op Rosenmontag was onze drumband tijdens het carnaval te zien en te horen in Rütenbrock. Ook hier bleek het één groot feest te zijn. Al met al kunnen we terugzien op een geslaagd carnavalsweekend.

Serenade Wubbels
Op zondag 22 januari j.l. hebben de leden van de drumband en enkele leden van het korps een serenade gebracht aan mevrouw Wubbels. Mevrouw Wubbels werd 80 jaar! Gezien het slechte weer werd de muziek in de feestzaal ten gehore gebracht. Namens Amicitia willen wij mevrouw
Wubbels van harte feliciteren.


 


Nieuwjaarsreceptie 2012
Op 7 januari 2012 werd er door de activiteitencommissie voor de leden een pasta avond georganiseerd waarbij tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt kon worden om een ieder de hand te schudden. Gezien de grote opkomst en de reacties werd deze avond zeer gewaardeerd.


 


Foto's: Hans de Jong