Nieuws 2020

 
 

Opschorten activiteiten

In navolging van het beleid van de overheid en het advies van het RIVM en de KNMO om sociale contacten zo veel mogelijk te vermijden heeft het bestuur besloten alle activiteiten van onze vereniging tot 6 april 2020 op te schorten. Wij willen als vereniging alle mogelijke maatregelen treffen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Het algemeen belang en de gezondheid van leden staat hierbij voor ons voorop. 

Dit betekent concreet dat vanaf heden alle repetities, trainingen, muzieklessen en optredens tot 6 april geen doorgang vinden.


 ANNULERING UITVOERING 14 MAART

Gezien de uitbreiding van het Coronavirus en mede naar aanleiding van de richtlijn van de overheid d.d. 12 maart 2020 hebben wij als vereniging helaas geen andere keus dan onze uitvoering van zaterdag 14 maart aanstaande te moeten annuleren. 

Wij begrijpen dat dit een drastische maatregel is maar wij vinden dat we samen de verantwoordelijkheid hebben om verdere verspreiding van het Coronavirus met alle daarbij behorende gevolgen te voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip.


Laatste loodjes
Momenteel zijn onze leden druk met de voorbereiding voor onze jaarlijkse uitvoering in sporthal de Veenhorst in Musselkanaal. Dit jaar zal de avond in het teken staan van ’75 jaar vrijheid waarbij het concert het thema ‘Bevrijdingsfestival’ heeft meegekregen. Het belooft een mooie avond te worden met veel herkenbare mars- en festivalmuziek en spetterende shows waarbij alle afdelingen van onze vereniging zich presenteren. 

De uitvoering begint om 19:30 uur en de zaal is open om 19:00 uur. Locatie: Sporthal ‘De Veenhorst’, Spireastraat 2 te Musselkanaal.

Wij hopen u te mogen begroeten.


 
 
 
Wij zijn zeer verheugd u mee te kunnen delen dat de Jeugdafdeling van Amicitia door Poiesz Supermarkten is geselecteerd voor de Jeugd Sponsor Actie 2020. De actie is 10 februari t/m 5 april aanstaande. Wij, als Amicitia, doen mee in de Poiesz Supermarkt in Musselkanaal. In de betreffende weken zijn er diverse munten acties, waarbij de kopers jeugdsponsormunten kunnen verzamelen voor onze vereniging. Tijdens deze actie is zullen onze jeugdleden zich op 4 april presenteren in de Poiesz supermarkt in Musselkanaal. Wij hopen op uw steun!
 

Amicitia start 2020 met Pubquiz
Dat muzikanten en majorettes ook wel van een spelletje houden bleek maar weer eens te meer tijdens de pubquiz op 11 januari. Normaliter start de vereniging met een nieuwjaarsreceptie maar dit jaar was de activiteitencommissie van mening het eens een keer helemaal anders te doen. En dat bleek gezien de opkomst een groot succes!

 
Tijdens de pubquiz streden 7 groepen tegen elkaar om de diverse vragen te beantwoorden. De kennis werd op een breed vlak getest en ondanks de soms best lastige vragen bleek er niets mis met de algemene kennis onder de leden.
Tussendoor en tijdens de quiz werden er heerlijke hapjes geserveerd. We kunnen dan ook terugkijken op een geslaagde start van dit nieuwe jaar.