Nieuws 2019


Anouk Wind Nederlands Kampioen

Zaterdag 26 en zondag 27 januari werd het Nederlands Kampioenschap voor majorettes en twirlers gehouden in de Topsporthal in Almere. Amicitia was met 15 optredens geplaatst voor dit kampioenschap. Maar liefst 600 sporters namen dit weekend deel aan dit NK. Onze 6-jarige Anouk Wind was in de jeugd 1 klasse de sterkste en mocht een gouden plak in ontvangst nemen. 

Een vierde plaats was er voor het team van Amicitia en voor het duo Iris de Vries en Mariët Ottens. De duo’s Charissa Blaak en Delaya Kuiper en Lisette Hemmen en Anouk Hofkamp eindigden op de 5e plaats. Lauré Brinks werd 6e. Zus Vera Brinks werd 7e. Het duo Vera Brinks en Sophie Brinks werd 8e. Kailey Bunk eindige op de 9e plek. Lisette Hemmen op de 10eplaats en Yvette Venema en Anouk Hofkamp beide op de 11e plaats. Het duo Wendy van der Vlag en Marit Alons en solist Sophie Brinks werd 12e. Het duo Lauré Brinks en Karen Luis werd 13e.

Amicitia wil alle deelnemers van harte feliciteren met hun behaalde resultaten.


RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE 

Rabobank Zuid en Oost Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij in februari de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Ook Amicitia mag deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Het geld dat wij hiermee hopen op te halen zal besteed worden aan nieuwe instrumenten voor het Amicitia Kidzz project. Een project waarbij wij kinderen in zuid-oost Groningen de mogelijkheid bieden om geheel kosteloos kennis te laten maken met het bespelen van een muziekinstrument.

Elke stem is geld waard! De leden van de Rabobank kunnen van 9 t/m 28 februari stemmen uit brengen op onze vereniging. De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal, door de Rabobank beschikbaar gestelde bedrag, te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. 

Mogen we rekenen op uw steun?

Afbeelding invoegen