Nieuws 2022


NK Twirl Almere
De twirlsters van Amicitia Musselkanaal waren goed vertegenwoordigd tijdens het NK twirl in Almere. Maar liefst 12 maal eindigde Amicitia in de top 10. Een zilveren plak was er voor het ensemble bestaande uit Iris de Vries, Mariët Ottens en Naomi Mensink.

Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen

Anouk Wind won een gouden plak en werd Nederlands Kampioen!
Dames van harte proficiat!!!!

AMICITIA VIERT FEEST
Op 25 maart 2022 was het precies 70 jaar geleden dat de vereniging werd opgericht. Voor de, speciaal hiervoor in het leven geroepen, jubileumcommissie reden voor een verjaardagsfeestje. Zo werd de zaal feestelijk ingericht, het gebak besteld en de feestverlichting ontstoken. Alle leden waren uitgenodigd. Allereerst gingen de jeugdleden 'los' tijdens de partydisco waarbij de stoelendans en het limbo-dansen niet mocht ontbreken. Gezamenlijk werd er daarna met alle leden, na een welkomstwoord van de voorzitter Jeroen Wever, genoten van het heerlijke Amicitia gebak. Aansluitend werd er nog gezellig geborreld en konden de leden hun zangtalenten laten horen tijdens de Karaoke. 
Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen
Kijk voor een impressie van deze avond in ons Fotoalbum

NL-DOET
 
Ook dit jaar werden de handen uit de mouwen gestoken bij onze verenging. Mede dankzij een financiële bijdrage van het Oranjefonds kon het laatste deel van het hekwerk rond verengingsgebouw geverfd worden, werd de buitenverlichting en de verlichting in de centrale hal gerepareerd. Ook werd het gebouw onderworpen aan een grondige schoonmaakbeurt. Als verenging willen we iedereen hartelijk bedanken die hieraan heeft meegeholpen. 
Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen
 
 

Poiesz Jeugd Sponsor Actie 
Afbeelding invoegen
 
Wij zijn erg blij u mee te kunnen delen dat de Jeugdafdeling van Amicitia door Poiesz Supermarkten is geselecteerd voor de Jeugd Sponsor Actie 2022. De actie start op maandag 14 februari en loopt tot 10 april! 

Steun de jeugdleden van Amicitia tijdens de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Dat is winst voor ons en euro's voordeel voor u! Doe de Jeugd Sponsor Munten die u ontvangt bij uw boodschappen in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt aan de Dirk de Ruiterstraat 2 in Musselkanaal. Alvast bedankt voor uw steun aan onze vereniging. 


Jubileumjaar Amicitia van start met pubquiz
 
In 2022 bestaat onze vereniging maar liefst 70 jaar! Iets dat we niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Er staan voor dit jaar veel leuke en muzikale activiteiten op het programma en we hopen u/jou daarbij te mogen begroeten. Een speciale jubileumcommissie houdt zich bezig om hier invulling aan te geven en het beloofd prachtig te worden. 
 
Aangezien we dit jaar niet fysiek konden starten in verband met de geldende coronamaatregelen werd gezocht naar een alternatief. De jubileumcommissie had het plan opgevat om op 15 januari digitaal samen te komen en het idee voor de online pupquiz was geboren.  Alle leden kregen vooraf een knabbelbox thuis bezorgd waarna de quiz precies om 19:00 uur kon beginnen.
 Afbeelding invoegen
In totaal werden er vier rondes gespeeld waarbij prachtige prijzen te winnen waren. De prijzen werd tijdens de show nog thuisbezorgd. Een heus spektakel. Na elke beantwoorde vraag konden de leden hun plaats op de ranglijst aflezen. De spanning was af te lezen op de gezichten in de digitale feestzaal. 
 Afbeelding invoegen
Gezien de positieve reacties kunnen we terugkijken op een geslaagde start van dit jubileumjaar.